De stemming duurde een week lang en er is volop gestemd. Het Vogel- en egelasiel en de Vogelgroep Kampen en omstreken waren mede-genomineerden.

Bescherming

Natuurvereniging IJsseldelta zet zich in voor de bescherming van de natuur. Door middel van educatie en beleving laten zij mensen genieten van de natuur. De plantenwerkgroep, vogelwerkgroep en natuurbeschermingswerkgroep behoren tot de vereniging, en geven excursies, cursussen en lezingen. Je kunt je natuurhart dus ophalen bij deze vereniging.

De natuur krijgt de verdiende aandacht door verenigingen zoals de Natuurvereniging IJsseldelta. Dat vinden GroenLinks en veel stemmers een lintje waard!

Zonnetje

Het Vogel- en egelasiel en de Vogelgroep Kampen en omstreken deden ook mee in de race voor het Groene Lintje, maar kregen net te weinig stemmen om het te winnen. Desalniettemin verdienen zij het ook om in het zonnetje gezet te worden.

GroenLinks-raadslid Renée Bouwman: "Organisaties en initiatieven als deze zijn onmisbaar voor onze samenleving. Zij doen zoveel voor onze stadse natuur en dat vaak met zeer weinig middelen. Daarom willen wij hen toch ook in het zonnetje zetten, maar daarover binnenkort meer."

Bedankt

De winnaar en mede genomineerden zijn op de hoogte gesteld van de uitkomst van de stemming. Iedereen die gestemd heeft, wordt GroenLinks hartelijk bedankt! 

 

Natuurvereniging