Nieuws

De Oester past niet per se in Groene Hart

Duikclub De Oester hoort volgens GroenLinks niet in het Groene Hart thuis. Het leidt immers tot minder groen, mogelijk tot meer verkeer en draagt niet bij aan een openbaar park voor ons allen. Is het dan voor ons onaanvaardbaar? Niet per se.

Lees verder

Actief worden voor GroenLinks? Dit is het moment!

2018 komt eraan, een belangrijk jaar voor Kampen. En voor GroenLinks. In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en dat is de kans om Kampen een stap groener, socialer en (h)eerlijker te maken. Onze vraag: doe je met ons mee?

Lees verder

Nominaties gevraagd voor Het Groene Lintje 2017

GroenLinks Kampen reikt in juni voor de achtste keer het Groene Lintje uit, dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Ook dit jaar staat het Groene Lintje in het teken van Wereld Milieu Dag. Op deze dag is er extra aandacht voor alles wat mensen en bedrijven doen om de aarde te beschermen tegen vervuiling en uitputting. Wie moet het Groene Lintje van 2017 krijgen? GroenLinks is op zoek naar mensen en organisaties die daarvoor in aanmerking komen.

Lees verder

Raadspraat GroenLinks

Niels Jeurink gaat in de rubriek Raadspraat van weekblad De Brug in op de stand van zaken in de lokale politiek. ,,We zijn klaar voor verandering! U ook?''

Lees verder

Rumoer rond 'avondklok' voor bewoners van AZC

Burgemeester Koelewijn opperde om een avondklok in te stellen voor de bewoners van het AZC in Dronten, na een verkrachting door een van hen. Zijn suggestie leidde tot stevige reacties, onder andere van zijn Dronter collega die het 'verwerpelijk' noemde. Bij de fractie van GroenLinks Kampen roept de uitspraak van Koelewijn grote vragen op

Lees verder

Pagina's