Het Groene Lintje is dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen. Afgelopen jaar werd het lintje uitgereikt aan Natuurvereniging IJsseldelta.

Traditie

Op zondag 5 juni was het Wereld Milieu Dag. Op deze dag is er extra aandacht voor alles wat mensen en bedrijven doen om de aarde te beschermen tegen vervuiling en uitputting. Het is onze traditie om gekoppeld aan Wereld Milieu Dag in de maand juni het Groene Lintje uit te reiken.

Wie moet het Groene Lintje van 2022 krijgen? GroenLinks is op zoek naar mensen en organisaties die daarvoor in aanmerking komen.

Nomineren

Inwoners kunnen andere mensen, een organisatie, een bedrijf of zichzelf nomineren voor het Groene Lintje 2022. Weet je iemand of ben jij diegene die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag.

Motivatie

Nominaties kunnen, voorzien van een motivatie, tot en met zondag 12 juni gestuurd worden naar info@groenlinkskampen.nl. Reageert u liever op papier? Dat kan via het Gemeentehuis, Burgemeester Berghuisplein 1, 8261 DD Kampen, t.a.v. Fractie GroenLinks.

Groen Lintje