Het Groene Lintje is dé onderscheiding voor mensen en organisaties die zich bijzonder inzetten voor natuur, milieu en duurzaamheid in de gemeente Kampen en wordt jaarlijks uitgereikt door GroenLinks. 

Lokale samenwerking
Bij Perron 1 staat sociaal en verantwoord ondernemen voorop. Zij zijn continu op zoek naar lokale samenwerking met andere duurzame ondernemers. Zij zorgen voor nieuwe groene verbindingen in onze mooie gemeente. Inwoners maken kennis met duurzame producten uit eigen omgeving. Perron 1 draagt hiermee bij aan een duurzamere samenleving.

Onmisbaar
Fair&Share, de Groene Loper en het Plantenasiel deden ook mee in de race voor het Groene Lintje, maar kregen net te weinig stemmen om het te winnen. Organisaties en initiatieven als deze zijn onmisbaar voor onze samenleving. GroenLinks hoopt dat het groene lintje iedereen zal stimuleren om hiermee verder te gaan en tot voorbeeld mag dienen voor anderen.

Bedankt
De winnaar en mede genomineerden zijn op de hoogte gesteld van de uitkomst van de stemming. Iedereen die gestemd heeft, wordt door GroenLinks hartelijk bedankt! 

Groene lintje 2022 voor Perron 1