foto groenlinks kampen

Ingrid Jansen

burgerraadslid

Iedereen moet gehoord worden, dat is mijn missie!

Ingrid Jansen (1969) is eind 2007 in Kampen komen wonen. Al zo lang ze zich kan herinneren stemde ze GroenLinks; omdat die partij zich van oudsher in zette voor eerlijke politiek, mensenrechten, sociaal en groen. Zo kwam ze dan ook enkele jaren later via de Werkgroep Basisinkomen Kampen in contact met GroenLinks Kampen, en sinds 2018 maakt Ingrid als burgerraadslid deel uit van de Commissie Bestuur en Middelen.

Deze commissie gaat vooral over meer transparante en beter controleerbare (gemeentelijke) financiën, maar bijvoorbeeld ook over evenementen en veiligheid. Vragen of opmerkingen hier over zijn altijd welkom!

Ingrid: “Van jongs af aan heb ik iets met cijfers en daardoor kwam ik na de lerarenopleiding terecht in de accountancy. Mensen vinden dat ik heel snel zie wat het probleem is en dat ik er alles aan doe om de goede oplossing te vinden. Ik help mijn fractiegenoten dan ook graag met een goed advies en ik vind het belangrijk om, ook voor de burger, betrouwbaar te zijn. Ik vind oprecht dat iedereen gehoord moet worden, ook de minder mondige burger. Juist die wil ik een stem geven. Ik hoop als burgerraadslid dit allemaal waar te kunnen en mogen maken.”

Contactgegevens:

ingridjansen@groenlinkskampen.nl

06-14639678