In het laatste weekend van oktober gaat de klok een uur terug. In dat weekend wordt ook de Nacht van de Nacht georganiseerd. GroenLinks Kampen doet daar elk jaar aan mee. Op zaterdag 26 oktober organiseren we een avondwandeling waarbij we het donker willen ervaren en waar ook de mogelijkheid is om onder deskundige leiding sterren te bewonderen door een telescoop. U bent van harte welkom!

Tijdens de Nacht van de Nacht worden honderden activiteiten georganiseerd. Overal in Nederland wordt erbij stilgestaan hoe belangrijk het is dat het ’s nachts écht donker wordt, voor mens, dier en plant.

Vijftiende keer
Dit jaar is dat alweer voor de vijftiende keer. In Kampen organiseert GroenLinks elk jaar een activiteit. Dit jaar wandelen we samen door het Groene Hart en bekijken we de sterrenhemel door een speciale telescoop en krijgen uitleg bij de sterren die te zien zijn.

Cellebroederspoort
We verzamelen zaterdag 26 oktober om 20.00 uur in de historische Cellebroederspoort (kruising Cellebroedersweg en Ebbingestraat). Daar staan koffie en thee klaar. Daarna gaan we op pad. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Opgeven is niet noodzakelijk.